илюстрация: Петел/архив, Google MapsРедактор: Дете на 12 години е намерило смъртта

...
илюстрация: Петел/архив, Google MapsРедактор: Дете на 12 години е намерило смъртта
Коментари Харесай

Дете се удави в наводнен от дъждовете ров край девненския квартал Повеляново

илюстрация: " Петел " /архив, Гугъл Maps

Редактор: 

Дете на 12 години е намерило гибелта си в огромен трап, цялостен с вода. То влезнало единствено да плува в изкопа, който се намира в гориста околност сред Пристанище Варна – Запад и завода Агрополихим. Трагедията се разиграла на 4 юни, а тялото на момчето е намерено чак на другия ден, 5 юни, от брат му, научи „ Петел “.

За случая първо заяви наш четец, който упорства да се даде публичност на случая, тъй като изкопът се посещава непрекъснато от децата от Повеляново. Говорител на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна удостовери за случая. По данни на дирекцията, ямата е изкопана поради осъществяване на ВиК работи по шахта. От дъждовете обаче тя станала по-голяма и се напълнила с вода.

Детето е влезнало единствено в цялостната с вода яма, това е открило към този момент следствието на случая. Обстоятелствата към случая към момента се обясняват, споделиха още от пресцентъра на варненската полиция. Въпреки въпросите на „ Петел “, не получихме отговор какви ограничения са били взети за обезопасяване и прекъсване на достъпа до цялостния с вода ров, нито дали сега са вземат такива.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР